WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Problem with my site (4 posts)

  1. pescatorecr
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi all ! Well the problem that Im having is that the display of a gallery is not being correctly done. I was trying to add a fancybox effect but it wasnt working and then I realized that its the actual album display from the media center that is not working correctly.

    You can check the issue here:

    http://www.pescatorecr.com/restaurant/galeria/

    Any help is appreciated.

    Thanks in advance !

  2. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Try deactivating all your plugins and switching to the default theme to see if that resolves the problem.

    If not, try resetting the plugins folder by using FTP to change the name of the folder to "pluginsHOLD" - that will force deactivate any that might still be causing a problem.

  3. pescatorecr
    Member
    Posted 1 year ago #

    I did that still nothing happened.

    Thanks for the advice tho..

  4. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Unfortunately, you're using a theme that is not released under the GPL license -- which is not in keeping with WP policy and philosophy - and this is not supported here at all. I'd strongly suggest you find another theme - these forums support the themes from the repository on this site - which are all tested for quality and meet WP standards.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.