WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Problem with images (8 posts)

  1. mohitkhurana
    Member
    Posted 4 years ago #

    I am using Arthemia theme. In this theme I can attach an image with every post, which shows up on the homepage of the blog. Since my last posts, the images that I am attaching are not showing up. Can anyone please look into this and tell me what the problem is?

    Link to my website: Excel Matic

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 4 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem? If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the default theme to rule out any theme-specific problems?

    - resetting the plugins folder by FTP or phpMyAdmin? Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

  3. dhakkanz
    Member
    Posted 4 years ago #

    esmi,

    Yes, I have tried doing that. There are no plugins creating any issues. Can you please check?

  4. mohitkhurana
    Member
    Posted 4 years ago #

    esmi,

    Yes, I have tried doing that. There are no plugins creating any issues. Can you please check?

  5. mohitkhurana
    Member
    Posted 4 years ago #

    Any help please?

  6. compass7com
    Member
    Posted 3 years ago #

    Have you tried the following:

    -Click on the image you want to show on the homepage. Click edit image.
    -Refer to the Link URL.
    -It would look something like this: http://example.com/wp-content/uploads/2010/02/image.jpg
    - copy only the portion starting with wp-content. Therefore in the above example, you will copy wp-content/uploads/2010/02/image.jpg
    -exit edit image
    -scroll down to Custom Fields
    -Click on Enter New, type in Image, then click Add Custom Field
    -select drop down menu in the Name field and select Image. Paste wp-content/uploads/2010/02/image.jpg in the Value field. Finish by clicking on Add Custom Field

    Compass 7 Inc
    Providing Solutions to the 7 Continents
    http://www.compass7.com

  7. activestatedesigns
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello there,

    I am having issues bringing in images when I have a mass import via CSV Importer plugin. I am trying to bring in all my products and I can successfully get all post content including custom taxonomies imported. However I cannot get it to pull up the images.

    I have uploaded my post image here: http://activestatedesigns.com/wp-content/uploads/TEE-I-CO-Ski02_Design.jpg and it's uploaded in media library just fine. But then I try the heading of this: csv_post_content in my .csv file with this <img src="http://activestatedesigns.com/wp-content/uploads/TEE-I-CO-Ski02_Design.jpg" /> to call in that image. But it doesn't work?

    Compass 7 I tried your method to have a custom field with the image being called in, but again no avail.

    Does anyone have any ideas how to do this?

    Thanks,
    Lorne

  8. activestatedesigns
    Member
    Posted 3 years ago #

    Any suggestions?

    I've tried both plugins : CSV Importer and WP Export.

    I can get CSV Importer to bring in custom taxonomies. I can get the image to be brought in as an attachment with WP Export, however I cannot get it to show in the post, nor can I get custom taxonomies with WP Export working.

    Thanks in advance for any help or suggestions.
    Lorne

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic