WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Problem with facebook preview on posts with gallery (1 post)

  1. superfluo
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi there!

    I have a problem on my site (www.studiosuperfluo.com)

    If i share a post containing a gallery i get different behaviours for apparently no reason... For example:

    i get no text on facebook preview sharing this one ...
    http://www.studiosuperfluo.com/2011/ri%C2%B7creazione-workshop#more-233
    well, right, there's no text inside the post. so OK. it can be.

    sharing the other one here, then i get the GALLERY CODE inside the fb preview:
    http://www.studiosuperfluo.com/2011/ri%C2%B7creazione-farm-edition

    the code that shows up in the fb post text area is this one:

    #gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; }

    This happens even if I've added a paragraph to help fb seeking it.

    I can accept that the image taken by FB isn't the first one, but CODE instead of text... well, it's just ugly to watching at. A blank preview would be better!

    I wasn't able to work it out even if i've spent more than 2 days searching for similar issues, but what i completely don't understand is the different behaviour between two post that shares the same identical structure (i've added the additional text in the second url after getting the code on like... and tried different plugins for fb integration, even if it didn't make sense )

    Hope you can help me!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic