WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

MP6
[resolved] Problem with Checkboxes (9 posts)

  1. AGOGOMEDIA
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hey Guys,
    There is a problem with checkboxes on other plugins and settings using the MP6 plugin. I wasn't sure if you were aware of this, but thought I would at least share. Love this plugin.

    http://wordpress.org/plugins/mp6/

  2. Till Krüss
    Member
    Plugin Author

    Posted 11 months ago #

    Could you post 1-2 screenshots?

  3. eldenroot
    Member
    Posted 10 months ago #

    Same problem - there are the screenshots. It works fine in Firefox, but in Chrome or Opera checkboxes are broken (it is since first version of MP6)

    Google chrome (checkboxes are broken):
    https://www.dropbox.com/s/xmk5tu1b68g6rlq/GoogleChrome.jpg

    Firefox (checkboxes are fine):
    https://www.dropbox.com/s/vhe6v9o5o7kdmii/Firefox.jpg

    Opera 15: (checkboxes are broken)
    https://www.dropbox.com/s/97p56ok57zbxlx9/Opera15.jpg

    So, every plugin is affected by this when you use Opera or Chrome - webkit based browsers.... without MP6 plugin there is no problem with checkboxes

  4. Vikestart
    Member
    Posted 10 months ago #

    I'm having the same problem

  5. Till Krüss
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    Could you send me a list of plugins/themes that aren't showing the checkboxes?

  6. cosmicfantasia
    Member
    Posted 10 months ago #

    Am having same issue with ACF check boxes when MP6 is on

  7. amcnaughton
    Member
    Posted 10 months ago #

    The same thing happens with radio buttons in Chrome. They render as thin vertical lines unless the button has the "selected" attribute. Everything is fine in Firefox.

    Here's an example of the HTML:

    <input type="radio" name="quiz_type" class="wpcw_quiz_type wpcw_quiz_type_hide_pass " value="survey" style="width: auto;">

    I think the width:auto might be causing the problem.

    Here some of the CSS:

    media="all"
    .form-table input.tog, .form-table input[type=radio] {
    margin-top: -4px;
    margin-right: 4px;
    float: none;
    }

    media="all"
    input[type=checkbox], input[type=radio] {
    background: #fff;
    border-color: #bbb !important;
    color: #555;
    -webkit-box-shadow: inset 0px 1px 2px rgba(0,0,0,0.1);
    box-shadow: inset 0px 1px 2px rgba(0,0,0,0.1);
    }

    media="all"
    .form-field input, .form-field textarea {
    border-style: solid;
    border-width: 1px;
    width: 95%;
    }

    media="all"
    input[type=radio] {
    border-radius: 50%;
    margin-right: 4px;
    line-height: 10px;
    }

  8. Till Krüss
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    This should have been fixed in 768833. You can test it now by un-installing and re-installing MP6 (that's going to install MP6 trunk).

  9. eldenroot
    Member
    Posted 10 months ago #

    Confirmed... it is fixed! Thank you!

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.