WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Problem with blog stats... (7 posts)

  1. iamanand
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hi,

    I am experiencing a peculiar problem in my blog. I am asked to re-login once i want to check the "blog stats". When I enter the login details it says "incorrect password".

    I dont know what to do next. Please suggest.

    Thanks,
    Anand

  2. dalooom
    Member
    Posted 6 years ago #

    same problem here any solution ?

  3. Trent Adams
    Member
    Posted 6 years ago #

    If you are talking about the wordpress.com stats, you have to login with your wordpress.com username and password, not your wordpress.org or blog username and passwords. Once you login with whatever you used to get your API key, it will let you see them.

    Trent

  4. texalien
    Member
    Posted 6 years ago #

    Sorry, Trent, but there's some kind of bug in the WordPress interface right now. Three times I've tried to log in using my WORDPRESS.COM username; each time it tells me "incorrect password. I go through the routine to get a new password e-mailed to me. I cut-and-paste that new password directly into the pw box on the login screen; it tells me "incorrect password again.

    Like I said, I've been through the whole thing three times. Any suggestions?

  5. solomka
    Member
    Posted 6 years ago #

    I had the same problem. Try to log in using your current web-browser but not from the page of your blog stats. So go to wordpress.com and log-in before clicking the "Blog Stats"

  6. AussieSapphire
    Member
    Posted 6 years ago #

    is there anything new on this problem - I am seeing the same thing. Definitely logging in using my wordpress.com blog details (not the self-hosted username/password). The plugin worked fine straight after installing it but then a a day later, will not accept my password. Logging in to wordpress.com dashboard accepts my password but not at the stats page of my hosted blog.
    Using IE7 and WordPress 2.2.2

    cheers
    Leah

  7. kagenoken
    Member
    Posted 6 years ago #

    I had this problem for a while. I had to upgrade my version of flash from 8 to 9, and make sure that I was logged in on the WordPress.com page. It has been working ever since.

    Regards,

    -Demian

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic