WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Problem with ALL wordpress themes. (5 posts)

  1. ZachBroChill
    Member
    Posted 6 years ago #

    I've been having this problem at on my website. (www.overheadfilms.com)
    It only happens in Firefox browser, and not Internet Explorer or anything. The problem is that if I have more than one post per page, everything gets all messed up and on top of each other. I know a good amount of PHP, HTML, and CSS, but none of that has helped me. I've been looking at the scripts for a few weeks now and can't find any problem, so I'm posting here now. If someone could help me out that would be great.

    Thanks,
    Zach.

    PS - I've tried several different themes, including the default theme.

  2. SimonJ
    Member
    Posted 6 years ago #

    I don't know what is your setup, but it is somewhat strange...

    If I look at your page with Netscape, in your source, you have all the <div>s of the default theme, but you call the linebreak theme css stylesheet in the <head>...

    Also, always with Netscape, if I click on the home page link the stylesheet is in another theme directory called "now"... always with the divs from the default theme... :-s

    If I look with i.e., everything works great, right theme (linebreak)divs and also the right stylesheet...

    Do you use some plugins ??? Wich ones ?

    S.

  3. ZachBroChill
    Member
    Posted 6 years ago #

    i don't use any plugins. and when i look at the source in firefox, i call the same stylesheet that is called with IE, but it looks totally different. i think when you clicked on the home link that took you to another directory, i had changed themes really fast to see if i had changed something.

  4. SimonJ
    Member
    Posted 6 years ago #

    ha ha! Ok... Everything is OK now, you have the right divs in your templates files than on your css stylesheet...

    You're probably workin on your problem since it looks all the same in netscape and i.e. on my side... Your side bar is pushed to the bottom in both case.

    Probably just some adjusment in the css...

    I would guess that the video imbed you have in your post play a role in your issue... Did you try to make a category of posts filled only with text ?

    S.

  5. ZachBroChill
    Member
    Posted 6 years ago #

    if you scroll down though, you will see that some of the posts are outside of the white. i can't seem to figure out how to put them in the white.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic