WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Problem with 1.5 New Release? (7 posts)

  1. TINALS
    Member
    Posted 9 years ago #

    For some reason after I upgraded from one of the nightlies to the official 1.5 release my site pushes the index.php for download whenever you navigate there with IE. Seems to be fine in FF, give it a try:

    http://www.northernpassages.com/

    Does anyone else get this behaviour, and if so, any ideas?

  2. TINALS
    Member
    Posted 9 years ago #

    I Read this thread: http://wordpress.org/support/topic.php?id=23398

    then used my old wp-blog-header.php instead of the new ones - and now there areno problems. Could this be a bug?

  3. symantix
    Member
    Posted 9 years ago #

    Works fine for me.

    Edit* DOH!

  4. lazymonster
    Member
    Posted 9 years ago #

    i have the same problem too!

  5. Safirul Alredha
    Member
    Posted 9 years ago #

    didnt u notice tat the comments template keep calling for the comments.php in default directory although u switch to classic

  6. dcdulong
    Member
    Posted 9 years ago #

    Zeo, I had the same problem with comments.php, but figured it out. Check out the other thread...

    http://wordpress.org/support/topic.php?id=23200

  7. Matt Mullenweg
    Troublemaker
    Posted 9 years ago #

    The call for the comments template should just be:

    <?php comments_template(); ?>

    And nothing else.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.