WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Problem transferring from wordpress.com to self hosted blog (3 posts)

  1. grahamramsden
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello all. I am new to this forum, and new to wordpress.org but have been using wordpress.com for some time. I decided to move to my site being self hosted (through 123-reg) and have set that up. However, I am trying to transfer my wordpress.com blog across but am falling at the first hurdle.

    I have installed the wordpress application and then the importer plugin. I have exported the wordpress.com blog using the exporter under the 'tools' option and then tried to import it using the wordpress application on my hosted site. It seems to run OK, but there is nothing at all showing through wordpress. Nothing in the dashboard or when I go to the site's URL.

    It seems to have imported something. I tried to import the file again and it came back with a list of items that were already there.

    Sorry, but I am a novice and would appreciate any help anyone can give.

    Many thanks
    Graham

  2. Abhishek Ghosh
    Member
    Posted 1 year ago #

    That XML is imported rightly?
    Which web host ?

    It seems to run OK, but there is nothing at all showing through wordpress. Nothing in the dashboard or when I go to the site's URL.

    It seems to have imported something. I tried to import the file again and it came back with a list of items that were already there.

    I can not understand what you want to say. Please provide screen shot or screen video if possible to explain. What is the url of your new and old website ?

  3. grahamramsden
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, and thank you for your reply.

    The URL of the new site is http://www.1stbenrhyddingscouts.org.uk and the old site is http://www.1stbenrhyddingscouts.wordpress.com

    To explain a bit more, it seems to me as though the XML importer worked fine, but when I look at the dashboard in wordpress it doesn't show any of the content - none of the posts or pages. Also, when I access the site at http://www.1stbenrhyddingscouts.org.uk there isn't any content shown there.

    I tried to import the xml file again but this is when it said that the file I was trying to import was already there.

    Hope this helps. I don't know how to attach a screen shot here.

    Many thanks
    Graham

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags