WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Problem transferring from wordpress.com (5 posts)

  1. gibsoneur
    Member
    Posted 5 months ago #

    Hi everybody,
    I face many problems transfering the content from an wordpres.com blog to my own domain.
    Indeed, no problem to export the content from the "old" blog, but, when i try to import the content using the worpress importer, things go wrong.
    When i tick the checkbox to download the attached media and then click on import, the site is loading. After a loooooooooooooooong time my web browser tell me that the website does not respond anymore. Then i refresh the page and my back office is telling me "are you sure?" with no chance of giving an answer.
    I thought i had a solution because when i repeat the operation, month by month, the operation seem to work. But i realised that some media were duplicate and their ID were shifted. So the image linked in my posts are not correct.
    Is it a known problem? Does it come from wordpress.org or may it come from my server (Timeout...)?

    Thanks in advance for your help and your indulgence regarding my english.

    Val

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 months ago #

    how large is the export file?

  3. gibsoneur
    Member
    Posted 5 months ago #

    Around 9M but there's approximately 3000 picture.

  4. gibsoneur
    Member
    Posted 5 months ago #


  5. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 months ago #

    The number of pictures isn't an issue at this stage as the image files themselves are not part of the export file but the sheer size of the export file is an issue. Try splitting the file down into >1M chunks

    http://www.rangerpretzel.com/content/view/20/1/ might help with this.

Reply

You must log in to post.

About this Topic