WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Problem Saving Settings with New Sociable Plugin Update (12 posts)

  1. Mariezyb
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I installed the new Sociable plugin update (4.2.8) today. I updated the sociable classic settings on the sociable options page. Specifically, I changed the size of the icons, the icons, and the buttons that I want to appear on my site on the options page. I then saved these settings. When I go to my site, however, the default settings appear and when I return to the options page it has reverted to the default settings.

    I have tried changing the settings a couple of times and have tried reinstalling the plugin. Any suggestions as to how to fix this problem would be greatly appreciated.

    My site is http://www.scissorsandspoons.com

    Thank you!

  2. SeanBorg
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having the same problem... I thought it was just me... http://www.sbgla.com

  3. Anna Jumped
    Member
    Posted 1 year ago #

    … same here – when I try to save the settings it's jumping back to default

  4. aurelm@gmail.com
    Member
    Posted 1 year ago #

    same :(. Reverted back to older version until fixed.

    Otherwise very good plugin.

  5. atiquetedevelopers
    Member
    Posted 1 year ago #

  6. Anna Jumped
    Member
    Posted 1 year ago #

    here's a link to the old versions, 4.2.7. works fine for me: http://wordpress.org/extend/plugins/sociable/download/

  7. gershonyakir
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks, Anna Jumped. I uninstalled 4.2.8 and re-installed 4.2.7 as you suggested and everything is back to normal :)

  8. sbradk
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same here. I had to roll back a version to make it work again.

  9. BooBooNut
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same here. I rolled back to 4.2.7 will wait until it is fixed before upgrading.

  10. SeanBorg
    Member
    Posted 1 year ago #

    How does one roll back to 4.2.7 if you don't mind me asking?

  11. Heikki Hyppänen
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yeah, 4.2.8. it doesn't work. Same problem here. I had an ancient version to update, but seems that it's just the current version that's not working... Will try the previous one.

    @SeanBorg, you can remove the current plugin, download the older one and use the file transfer option to install that.

  12. htobon
    Member
    Posted 1 year ago #

    Same here!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic