WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Problem logging in to BP with WP credentials (5 posts)

  1. archer09
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, I'm having a lot of trouble logging in to the BuddyPress forum. I know you're supposed to login at BP using the same credentials for the WP forum. But even after I'm logged in at WP, when I go over to BP it says "To create a BuddyPress.org account please first create a WordPress.org ID and then use that to log in to this site". When I click on the link to create an ID, the message shown is "You’re already logged in, why do you need to register?"

    This confirms that I am logged in, but I am unable to post new messages/reply posts on BP. In fact, there are no signs whatsoever on BP that I am logged in. I don't think this is OS-related, but I've tried this on my Mac and Windows 7 just to be sure.

    Does anyone have any idea what's going on and how I can properly log into BP? Thanks.

  2. @mercime
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Usually one follows up on this issue via the wp-forums mailing list. Let's see if Forums Mod can help you here or advise otherwise.

  3. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Posted 1 year ago #

    Sent a message to JJJ about it.

  4. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Posted 1 year ago #

    Additional: While it's not obvious, if you go to the top left BuddyPress.org menu item on the page, there's a Log in link under that, and that takes you to http://buddypress.org/login/ where you can log into the site.

  5. Hi there. Should be fixed now. I put a much more obvious login form in the sidebar area.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic