WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

WP-Admin Icons
Problem loading the icons (12 posts)

  1. garethjmsaunders
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've just tried this on WordPress 3.5.1 and when I try to "Show Included Admin Icons" I get a dialog window reporting, "There was a problem loading the icons".

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-admin-icons/

  2. Devin Walker
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Are you on localhost or a hosting provider? I may need a bit more information to successfully troubleshoot the issue.

  3. garethjmsaunders
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry about my lack of information. That's very unlike me.

    I was testing it out on localhost. I can't remember if I tried it on a remote server, but I doubt I did when I saw it wasn't working on localhost (I'm running XAMPP 1.8.0 on Windows 8 Pro).

  4. Devin Walker
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I use XAMPP as my development environment and haven't seen the exact issue. I believe it may be a lack of memory or something with your localhost. Marking this as resolved. Please let me know if you have any further issues.

  5. garethjmsaunders
    Member
    Posted 1 year ago #

    As I said, I'm running XAMPP 1.8.0 on a clean installation of Windows 8 Pro, on a machine with an Intel Core i7-3770 CPU at 3.40 Mhz, 16 GB RAM, and XAMPP is installed on a 120GB SSD. In php.ini memory_limit = 128M. The issue certainly isn't to do with a lack of memory or hard drive space.

    I've just discovered where the issue may lie. I have WordPress installed in a sub-directory on localhost, e.g. http://localhost/wordpress.

    If I change line 89 of icons-scripts.js from

    var url = '/wp-content/plugins/wp-admin-icons/includes/showfiles.php';

    to

    var url = 'http://localhost/wordpress/wp-content/plugins/wp-admin-icons/includes/showfiles.php';

    then I no longer get the error message. I don't see the icons either, but placeholders, but it's a start.

    Any ideas?

  6. Devin Walker
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Ah, I should get the path using a better method rather than just assuming that's the directory. Let me do some testing on my end and let me see if I can come up with any solutions. When you say placeholders, what do you mean? Broken images?

  7. ultimatea8
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've got the fix. All you have to do is place 3 ".." (no quotes) and everything will be fixed !

    Go to showfiles.php and on line 25 and change this

    $image = str_replace('../', '/wp-content/plugins/wp-admin-icons/', $image);

    to this

    $image = str_replace('../', '../wp-content/plugins/wp-admin-icons/', $image);

    THEN

    Go to icons-scripts.js and make sure line 75 looks like this

    jQuery(".myIconList").load('../wp-content/plugins/wp-admin-icons/includes/showfiles-upload.php', function(response,

    and line 177 should be this

    var url = '../wp-content/plugins/wp-admin-icons/includes/showfiles.php';'

    PS: If you want your uploads to show you have to change line 29 of showfiles-upload.php

    $icon_str = "<li><img src='".$sitename."../wp-content/plugins/wp-admin-icons/icons/uploads/".$iconsArray."'

    Thats it ! (so far so good)

  8. S. Padilha
    Member
    Posted 9 months ago #

    I've got the same problem and ultimatea8 fixed the issue.

    I think the author should change this absolute paths to something using the current site URL, as for this specific case I'm my wordpress website is within a subfolder, like http://www.domain.com.br/wordpress/

  9. Devin Walker
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    I'll take a look into this ASAP. Thanks guys

  10. S. Padilha
    Member
    Posted 9 months ago #

    Thanks Devin. It's a fantastic plugin by the way. Good job. =]

  11. Devin Walker
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    I'm glad you like it. Please rate it 5-stars if you do. I'll be fixing this issue in this post soon!

  12. Lincoln Lemos
    Member
    Posted 9 months ago #

    Here is broken too ;/
    Localhost with mamp

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags