WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Problem Installing WordPress in Sub-Domain (13 posts)

  1. khmedia
    Member
    Posted 5 years ago #

    Whenever I am trying to install a new wordpress install in my subdomain, It is not showing any images. Master domain is working fine.

    What is the problem. Can anybody help me please?

    [signature moderated Please read the Forum Rules]

  2. WebDev WaxLotus LLC
    Member
    Posted 5 years ago #

    You may have a hotlinking management entry in a .htaccess

    Are you on a cPanel account?

  3. khmedia
    Member
    Posted 5 years ago #

    Ya I am using cPanel account friend.

    My hot linking is switched off and .htaccess is empty.

  4. WebDev WaxLotus LLC
    Member
    Posted 5 years ago #

    Do you get a 'red-x' in IE for the missing images? Right click on the image placeholder and take a look at the properties/path WP thinks it's supposed to be referencing... hopefully it's a simple path issue in WP setup...

  5. khmedia
    Member
    Posted 5 years ago #

    no red-x nothing, i dont know what happened while installing in subdomain.

    just blank areas, even the wp-admin area is also not showing any images. no images at all.

  6. MichaelH
    Member
    Posted 5 years ago #

    etdsbastar - noticed you placing a signature to some other site, kind of spam like. I will remove those links. Please refrain from leaving signatures. Thanks.

  7. khmedia
    Member
    Posted 5 years ago #

    anyone please help. I am able to install a new wordpress in my subdomain but no pictures.

  8. khmedia
    Member
    Posted 5 years ago #

    is anyone there to help me.

  9. MichaelH
    Member
    Posted 5 years ago #

    So you are able to upload pictures into a post? Might review Changing File Permissions.

  10. khmedia
    Member
    Posted 5 years ago #

    no friend,

    My master domain is working fine but when i upload wordpress in a subdomain i mean xyz.abc.com it is not working properly, i mean no images anywhere, not even in the admin section, no icons nothing.

  11. khmedia
    Member
    Posted 5 years ago #

    bump

  12. WebDev WaxLotus LLC
    Member
    Posted 5 years ago #

    You have WP installed in the main domain using database 1
    and a second install in xyz using database 2?

    http://codex.wordpress.org/Installing_Multiple_Blogs

    If you're only using one WP install in the subdomain, review the instructions for installing on a subdomain...

    http://codex.wordpress.org/Installing_WordPress#In_a_Subdirectory

  13. alankley
    Member
    Posted 4 years ago #

    I had the same issue but could not resolve it. My hosting site is Lunarpages and I used Fantastico to install a second copy of WordPress, using a second database, into the root of a subdomain (not a subdirectory). No images would display in the WordPress Console or from a theme. Installing a second copy in a subdirectory of my main domain had no issues. etdsbastar, did you ever get it resolved?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic