WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Image Widget
[resolved] Problem after latest widget upgrade - v4.0.1 (3 posts)

  1. MarinKnezevic
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is what I see both in admin area - widgets - wherever image widget is present and on the live webpage, wherever image widget is placed on the page:

    Warning: include(views/widget-admin.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ifffqlve/public_html/wp-content/plugins/image-widget/image-widget.php on line 167

    Warning: include(views/widget-admin.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ifffqlve/public_html/wp-content/plugins/image-widget/image-widget.php on line 167

    Warning: include() [function.include]: Failed opening 'views/widget-admin.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/ifffqlve/public_html/wp-content/plugins/image-widget/image-widget.php on line 167

    Can you please help me resolve this. I can provide more info if needed, and even put the widget live for some short time (web is live so I would like to avoid this).

    Thank you, Marin

    http://wordpress.org/extend/plugins/image-widget/

  2. Peter Chester
    Modern Tribe
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    That sounds like the file is missing on your system. I suggest you try deleting the image widget and reinstalling it. If this persists then it might be something that you need to get a developer to help with or get your server provider to help with because it sounds like your server is not recognizing that the file is there.

  3. Peter Chester
    Modern Tribe
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    closing due to inactivity.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.