WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Hatch
Primary Widget Area not displaying on homepage (3 posts)

  1. Jonathancairns
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello everyone.

    I am having great difficulty with understanding how to rectify this problem and i was wondering if anyone else had experienced the problem.

    I am using "simple social icons" to provide links to various social media sites. Initially i wanted the "Social Media Icons" in the header beneath the navigation links, but i could not figure out how to do that.

    I placed the plugin in the "Primary Widget Area' and on my pages it displays fine however on the websites homepage it does not display at all.

    does anyone have any ideas on how to rectify this issue?

    I am working on an MAMP server so i cannot share a link

    Many Thanks

    Jonathan

  2. Jonathancairns
    Member
    Posted 1 year ago #

    I feel a bit foolish now.

    After reading sidebar-primary.php i see that the theme was not designed to have a sidebar on the front page.

    I however have modified the theme so that instead of 4 columns there are 3. with that modification would there be any way to modify the code to place the primary widget area on the homepage as well?

    Please help

    Jonathan

  3. Jonathancairns
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have had no luck with creating a child theme and modifying the code

    can anyone lend assistance?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic