WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Vimeography
[resolved] Prev/Next buttons don't work (5 posts)

  1. katemgilbert
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am using Vimeography on a site that uses the Invictus theme. The previous/next buttons have a destination URL of "#", making them do nothing when the gallery is embedded on the page. They work in the preview area of the plugin's settings.

    I have tried disabling each other plugin on the site, but am guessing this is a theme conflict. Any suggestions for how to fix the issue?

    Thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/vimeography/

  2. Dave Kiss
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    got a link?

  3. kinetik
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is happening for me too in Safari using Bugsauce theme. Chrome was okay. It's on a beta site that is not public yet, but I had to revert to .83 to get the forward and next buttons to work again. Otherwise they were showing up as two bullet points below the video thumbnails. Reverting to version .83 fixed it for now.

  4. mlanestudio
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am using minimal georgia on linex. Just upgraded to 3.5.1 and noticed that I am unable to do previous or next on my pages. I have been looking for a solution, but do not know enough about .php to find what I am looking for.
    http:// http://www.mlanestudio.com

  5. Dave Kiss
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    If you can post links to the issue, I'd be happy to help.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic