WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Preview Theme not working after updating to 3.0 (5 posts)

  1. Dudu228
    Member
    Posted 3 years ago #

    I used to modify my themes and preview them on the admin panel normally before updating to WP 3.0
    Now that I updated the version to 3.0 I can not preview my themes anymore, any theme that I click Preview shows current active theme.

    I still have another WP without updating to 3.0 and I can preview themes normally.

    I tried:
    - Check the files on FTP, yes they still have my modification
    - Installing a new theme after updating to 3.0, this new theme I can not preview too.
    - Tried all browsers, IE8, Firefox, Chrome, Opera

    PS: I can active themes, if I active another theme, it shows correctly on the live site, I just can't preview!

    I need some help...

  2. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 3 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem? If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - resetting the plugins folder by FTP or phpMyAdmin? Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading the wp-admin and wp-includes folders from a fresh download of WordPress?

    - increasing the available memory?
    http://wordpress.org/extend/plugins/memory-bump/
    http://wordpress.org/support/topic/253495#post-1017842

    - reviewing http://wordpress.org/support/topic/411649

  3. Catherine
    Member
    Posted 3 years ago #

    I am also having the same issue - in fact, I just posted a blog on my site promoting the Theme Preview plugin and WP 3.0 to find out that they are not compatible. I thought WP 3.0 was able to prevent such incompatibilities from occurring with plugins?

    Any word from the Theme Preview developer himself? Isn't this something he should be fixing?

    -WebWeaver

  4. lazzi
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have a similar problem, i've upgraded wp to 3.0–ja,
    i can preview those themes from /wp-admin/themes.php,

    but not always for /wp-admin/theme-install.php?tab=search, or maybe it's just that they arent uploaded there or something..

    oh i guess that was my case or some at wordpress.org..
    http://wp-themes.com/fishbook-buddypress-buddypack?TB_iframe=true&width=600&height=400

    http://wp-themes.com/buddypress-colours?TB_iframe=true&width=600&height=400

  5. Dunhamzzz
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have the same problem on 3.1, with a fresh install and no plugins...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic