WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Pretty Permalink Problem on Go Daddy (7 posts)

  1. imnikkilee
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi all,

    I know that lots of people have pretty permalink problems with Go Daddy, and I've searched for hours, but can't find a solution! Any help, please?

    My site url is http://www.jesszielonka.com and the homepage works, but none of the other pages work.

    I built the site in a sub folder (jesszielonka.com/wordpress) and all the pretty permalinks were working fine in there. Then today I wanted to launch the site under the root directory and I followed all the correct steps to do so (I've done it before on other sites no problem). I changed the site address url, I copied the index.php and the .htaccess to the root directory, etc. And so now the new homepage works perfectly, but not the sub pages.

    A few things I already did—
    -made sure that my .htaccess is set to permission 777
    -switched my permalinks back and forth from default to pretty (all the pages work fine with default permalinks, but only default!)
    -made sure my Go Daddy is Linux
    -tried changing my 404 page from the generic Go Daddy 404 to just be my homepage instead (but this didn't seem to work! I did it a couple hours ago.)
    -waited a few hours before posting this to see if the problem fixed itself (as I know some people said after playing the waiting game their permalinks worked)

    Any suggestions? Thanks!

  2. Himanshu Parashar
    Member
    Posted 1 year ago #

    can you post your .htaccess

  3. imnikkilee
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yup, here it is

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    
    # END WordPress
  4. imnikkilee
    Member
    Posted 1 year ago #

    Update, it's been a whole day now and it's still not working. So obviously the cache problem I read about with Go Daddy is not the case here. Any ideas?

  5. nsathees
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is wp problem. try to revert the theme back to default and check.

  6. imnikkilee
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hey, thanks for the suggestion. I switched back to the original theme but the problem still persisted, so it seems that it's not a theme problem.

  7. Go Daddy
    Go Daddy Support
    Posted 1 year ago #

    I'm looking at the site and all does appear to be well. Have you resolved the issue or are you still running into errors? If it isn't resolved, let me know what specifically is occurring and I'll review it and see if there is anything we can offer to help correct the problem, though, as I'm looking at the site, all does appear to be working now.

    Thanks.
    ^Cj

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic