WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Facebook Comments
[resolved] Powered by Facebook Comments, wtf? (13 posts)

  1. Den999
    Inactive
    Posted 2 years ago #

    meanness without permission embed: Powered by Facebook Comments

    author - a beggar, that the links paste?

  2. Peadig
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    it's disabled by default and you have an option to include or not include in the settings page

  3. Den999
    Inactive
    Posted 2 years ago #

    No such settings. I cut the text directly from the script.

  4. Peadig
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    as the plugin author I do know that the option is there, and always has been

  5. dajuan
    Member
    Posted 2 years ago #

    There is a checkbox to disable it, but unchecking it doesn't remove the link. I thought that worked previously.

  6. tsany
    Member
    Posted 2 years ago #

    for the workaround, maybe u can put on your css

    .fbcomments p {display:none}

  7. Peadig
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I don't believe this to be a problem. I will take another look but if there is a bug I will fix it and update in the next day.

  8. tessina
    Member
    Posted 2 years ago #

    Facing the same issue. Un-checking the credit option, still shows the linkback. Please fix this soon, thanks Pleer.

  9. Peadig
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    hi guys, sorry about the delay. i have just upgraded to 1.2.6 - can you please update and tell me if this solved the problem? thanks

  10. tessina
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Pleer, the new update 1.2.6 resolves this issue.
    Thanks!

  11. Garf_C
    Member
    Posted 2 years ago #

    @Pleer
    I just installed your plugin to check it out and the Power By Facebook Comment is still there even though the box is unchecked. I thought you fixed this several months ago?

  12. Peadig
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    yes this was fixed. i'm unsure as to why this is happening!

  13. Garf_C
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hmmm ... looks like some update latency problem with WordPress. It changed half hour later.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic