WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

posts_nav_link not working (4 posts)

  1. danielkleindesign
    Member
    Posted 1 year ago #

    This page, http://www.evolveea.com/our-thoughts, functions as the blog for my company site by calling up posts that are in the category "thoughts".
    It displays the 25 most recent posts (I set the max blog posts to display at 25), and I would like nav links at the bottom of that list of posts to let readers navigate further back to the next 25 older posts. This code is in my template but nothing is showing up at all (furthermore, when I use Chrome's inspector, I do not even see the html that I put around the php code--no div opening or closing is showing there):
    <div class="blog-post-wrap"><div class="subtitle"><?php posts_nav_link( ' ', '<img src="http://www.evolveea.com/wp-content/themes/evolveEA/images/arrowback.png"> Previous', 'More Thoughts <img src="http://www.evolveea.com/wp-content/themes/evolveEA/images/arrowlist.png">' ); ?></div></div>

    what could I be doing wrong here? I have tried moving the code in and out of the loop and to other parts of the page, and I read many posts about this function without finding anything that explains my problem. Can anyone help?

  2. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    is that page using index.php, or a page template?
    http://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy

    what is the full code?

  3. danielkleindesign
    Member
    Posted 1 year ago #

    it's not an index page - it is a custom template

    http://pastebin.com/hDDLmUCB

  4. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    if any wrapping html does not show, the reason is likely that you are loooking at the wrong file.

    double check that your editing the right template;
    for instance look into dashboard - appearance - editor, and select your current theme, and check the code of the (page) template...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic