WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Posts not working (5 posts)

  1. Pedalkraft
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I'm working on a site for a friend and for some reason, whatever theme I try, however many times I reconfigure the posts page and add new example posts, my blog posts will not display! The titles appear in the 'recent posts' widget, but when clicked go to the 404 error. And when I visit the actual blog page, there's nothing there.

    When I create a post, publish and then go to 'view post', again I get the 404 'nothing found' error message.

    I thought it was just the theme I was using but it's happening across all themes.

    Here's the site: http://studioninehebdenbridge.co.uk

    Help!

    Beth

  2. Robin W
    Member
    Posted 1 year ago #

    So for example blog post, the actual link ti is trying is

    http://studioninehebdenbridge.co.uk/uncategorized/example-blog-post-2/

    when you edit the post, what is the permalink showing (underneath the title)?

  3. Pedalkraft
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Robin,
    Thanks for this! The permalink is exactly the same as the post link - hence my confusion.
    I'm having the same trouble with another website - this time it's the portfolio items that won't show: http://pedalkraft.co.uk/portfolio/ - again they were sending to a 404 page, which I've changed.

  4. Pedalkraft
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Robin (and anyone else reading!)

    I've found another thread relating to this problem, which can be found here:
    http://wordpress.org/support/topic/wpexplorer-adapt-theme-404-errors-for-portfolio-display?replies=27

    Basically, the magical solution is to resave your permalinks - go to settings --> permalinks and resave the settings without making changes. It works!?!

    I'm happy :)

    Beth x

  5. Robin W
    Member
    Posted 1 year ago #

    Great to hear !

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags