WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

User Submitted Posts
[resolved] Posts not showing up in posts admin section (10 posts)

  1. robmorin
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hello, so i have been trying to get this plug in to work for a few days now, but its difficult. I uninstalled and re-installed it. Now what happens is that the 1st post submission shows up, and works great, but any post after than never shows up in the admin post page. I am using Photographic theme, but even switching to twenty thirteen theme , it does the same thing, i do not have any other plugins running as its a virgin site still.

    Any ideas?

    Thanks

    http://wordpress.org/plugins/user-submitted-posts/

  2. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    When you say "admin post page", are you referring to the "Posts" screen or "Edit Post" screen?

  3. robmorin
    Member
    Posted 6 months ago #

    Form the dashboard I click on Posts to see all posts. They do not appear there ....

    Thanks

  4. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    Hmmm not sure.. I'm not able to replicate the issue on any of my sites, where the current version of User Submitted Posts continues to work great. Even so, I'll add this to the to-do list and check the plugin with the 2013 theme for the next update. Thanks for the feedback.

  5. robmorin
    Member
    Posted 6 months ago #

    Ok, Thanks...

  6. robmorin
    Member
    Posted 6 months ago #

    Ok, so I figured out why my posts were not showing up all the time, some photos yes, and some not. Because some photos were bigger than the allowed sizes!!! There was no error that would come back saying the photo size was too big, maybe something to add in a future release?

    So now the only thing i have to do is match up the uploaded photo in the media gallery with the post.. Not to much of a big deal since i have to moderate everything anyways, but it would be nice to have that work on its own...

    Thanks Jeff!

  7. robmorin
    Member
    Posted 6 months ago #

    Ok so I got the photo to show up in the post by adding the following code into single.php of my theme.

    <?php if (function_exists('usp_post_attachments')) {
    usp_post_attachments('thumbnail', '<img src="', '" alt="" align="left" style="padding:0px 10px 10px 10px" />', 99);

    So the photos show up nice and spaced apart thanks to the addition of the padding as mentioned by another user, i forget his name... sorry

    But 2 things..
    Can i make the photos show up larger and or can I have it so that when you click on the photo it brings you to the full sized one?

    Thanks

  8. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    Glad to hear you figured it out, and yes it's possible to link thumbnails to full-size images. It just takes some changes to the markup and/or CSS. Take a look at the parameters for the usp_post_attachments tag and then go from there.

  9. robmorin
    Member
    Posted 6 months ago #

    I did do something silly, that works, but not for when there are 2 images... in my theme's single.php
    Dam the code is not showing properly due to sensoring i guess, oh well...

    ">

    <?php if (function_exists('usp_post_attachments')) {usp_post_attachments('thumbnail', ' <img src="' , '" alt="" height="300" width="300" align="left" style="padding:0px 10px 10px 10px">', 99);
    } ?>

    :0)

    I will look for a better way...
    Thanks!

  10. Jeff Starr
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    My pleasure! :)

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.