WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

posts not showing up (11 posts)

  1. maureenfrancis
    Member
    Posted 7 years ago #

    I have written two new posts and they do not display on my blog unless you go directly to their page. The are not drafts. They can be seen in the "recent posts" section, but not at the top of the blog. The same thing happened last week. I have no idea what to do and could not find anything when I searched the forum.

    my blog is http://mioaklandcounty.com

    If you go there right now you should land on
    http://mioaklandcounty.com/blog/2007/02/08/birmingham-bloomfield-hills-the-luxury-home-buyers-are-back/

    but instead you land on:
    http://mioaklandcounty.com/blog/2007/02/07/how-to-get-credit-score-part-two/

    Help, please.

  2. Chris_K
    Member
    Posted 7 years ago #

    What happens if you add a category to today's article?

  3. maureenfrancis
    Member
    Posted 7 years ago #

    Nothing. I just tried it.

  4. Chris_K
    Member
    Posted 7 years ago #

    I see it on the front page now? Did you fix it?

  5. maureenfrancis
    Member
    Posted 7 years ago #

    You see it? I don't. I just pushed f5 and tried firefox and ie and I still only see the credit report post, not the two more recent post (which are actually the same thing as I tried to find a solution).

    I do see them listed in the recent posts though. They've always been there.

  6. Chris_K
    Member
    Posted 7 years ago #

    Odd... I don't see it now. But I swear I saw it earlier!

    Just for grins, if you switch themes to Default does it show up?

  7. maureenfrancis
    Member
    Posted 7 years ago #

    Yes. It does show up.

  8. Chris_K
    Member
    Posted 7 years ago #

    The plot thickens...

    Ok, to your knowledge, is your theme doing any content/category filtering on the main page?

    Would you be willing to put the contents of your theme's index.php up at http://wordpress.pastebin.ca/ and post a link to it back here?

    And finally, what are you running for plugins?

  9. maureenfrancis
    Member
    Posted 7 years ago #

    Not to my knowledge, but I have had this problem before.

    I dont have anything called index.php in that template.

    I have main index template or theloop.php

    Are either of those what you need?

    Add Sig 1.2
    Akismet 1.2.1
    Blogroll Autolinker 1.0
    Contact Form ][ 2.0.13
    Dagon Design Sitemap Generator 2.7
    dExtended Live Archives 0.10beta-r16
    Feedburner Feed Replacement 2.1 F
    FireStats 1.0.2-Stable_25.11.2006
    Google Analytics 1.7 T
    Google Search widget 1.0
    Hello Dolly 1.5
    Installer 0.4
    MyAvatars 0.2
    No Self Pings 0.1
    Sidebar Widgets 1.0.20060711
    SimpleTags 2.0
    Subscribe To Comments 2.0.8
    Wikipedia nofollow 1.0
    WordPress Database Backup

  10. maureenfrancis
    Member
    Posted 7 years ago #

    Figured it out. There are something called asides in this template. When I removed them the posts showed up.

    I REALLY appreciate you trying to help me with this!!

    Thank you.

  11. Chris_K
    Member
    Posted 7 years ago #

    Lol! I was actually hoping to see an Asides plugin in your list below. Glad you got it squared away. :-)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic