WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

posts not opening (4 posts)

  1. ameljor322
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, I have a blog with 244 pages, and 4 pages on this site will not open up.
    In my webmaster tools they come up as an error 301.
    Problem is, I can't see what is different to these page, compared to the rest.
    I can update the pages in my admin area and can see them, when I go into preview changes.
    I thought about deleting them and just doing them again, but a couple have comments on them, and a couple of sites have lined to them.
    I am completely lost on what to do, as I can't see what I have different to these 4 pages, compared to the rest.
    Also, these pages used to be seen, as they have some Facebook likes and tweets on them. Up until a few days ago, these pages were fine and I had no 301 errors at all.
    Any help would be appreciated.
    Thank you.

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Try resetting your custom permalinks back to the default setting via Settings -> Permalinks. If this works, then review Using_Permalinks before setting a custom permalink structure back up again.

  3. ameljor322
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, thanks for your reply, I did reset to default settings, and now none of the pages will open.
    I have reset it to what it was, and now all ok, yet the same pages still don't open.
    Do you have any other suggestions.

    Thank u

  4. ameljor322
    Member
    Posted 2 years ago #

    I also would like to add that I did change them to
    /index.php/%postname%/
    and everything seemed fine.
    I went away for a couple of days, and when I checked my site, all pages were not opening.
    So, I changed back to what it was /%postname%/ and all is good, but the same 4 pages will not open.

    Then Idid what you suggested esmi, but this did not work either.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic