WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Posts Not Appearing After I Publish (9 posts)

  1. whyn0t
    Member
    Posted 4 years ago #

    I published 4 new posts yesterday and none of them are showing up on my site. I made sure that they all have publish dates for yesterday.
    Does any one have any ideas of how I can try to sort this out?
    Thanks!
    Jenn

  2. richarduk
    Member
    Posted 4 years ago #

    What's the status of the posts when you click on 'Posts' and get a long list of all your posts? Presumably not drafts, but the posts must be there. Click on a post link, and then 'View Post'. What do you get?

  3. jamshlfc
    Member
    Posted 4 years ago #

    Have you any sort of cache plugin with a long expiry date?

  4. whyn0t
    Member
    Posted 4 years ago #

    The status of each post says published yesterday and public. I even made one of them "sticky" to force it to be on the front page, but that didn't work.

    I don't have any cache plugin with a long expiry date. I even cleared out my cache to be sure.

    Btw, thanks for trying to help. Any other suggestions?

  5. Spencer Finnell
    Member
    Posted 4 years ago #

    Are any posts showing up? Are there old posts that still display?

  6. richarduk
    Member
    Posted 4 years ago #

    Sounds to me like you might have your posts in the wrong category to show on that page e.g. uncategorised because you forgot to put them in a category?

  7. whyn0t
    Member
    Posted 4 years ago #

    Yes, the old posts do still display.
    The new posts are using the same categories as the old posts. I was hoping that would be the solution. :-/

    I only have 1 other page which is my About page. All my posts appear on the landing page.

  8. whyn0t
    Member
    Posted 4 years ago #

    Any one happen to have any other ideas? I'm going to write to WordPress, but thought I'd ask just in case.

    Thanks for trying to help me!

  9. jbj
    Member
    Posted 3 years ago #

    My posts don't what to publish. In order for me to get them to post on my blog I have to do a sticky everytime. This started happening a few days ago.
    I have already deactived my plug-ins and reactived them. That did not work.
    http://site.jkdjewelry.com/blog
    I have the twenty ten theme.

    The last time I asked for help was 9 months ago and I'm still waiting for the answer.

    Please help.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic