WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Posts disappeared (db problem?) (8 posts)

  1. ByteWarrior
    Member
    Posted 9 years ago #

    I'm having a very strange problem. I'm using WP for quite a while now and I have never seen this.

    All of a sudden all my posts disappeared, including the 'pages'. The thing is that I can still see the posts in the database (using phpMyAdmin).

    The "Admin > Manage posts" shows no posts. In "Admin > Pages" I can see the names of the pages, but the content doesn't exist.

    Please help...

    Ben
    http://branders.name/

  2. ByteWarrior
    Member
    Posted 9 years ago #

    Some more information: apparently I can still edit the posts. If I go in my Dashboard en click on some of the recent posts, they still appear. So the posts still exist and WP finds them...

    On the other hand, if I go to Manage Posts, WP says "No posts found."

    This is very frustrating. What can cause this and how can I solve it?

  3. ByteWarrior
    Member
    Posted 9 years ago #

    Some time before the problem started, I installed Instiki (http://instiki.org/) on my webspace. The server admin had to make some adjustmenst to get this running.

    I think the problems started after those adjustments. The thing is: I asked the server admin to revert. He did, but the problem didn't go away.

    Does someone recognize this problem?

  4. ByteWarrior
    Member
    Posted 9 years ago #

    Absolutely no-one? :(

  5. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 9 years ago #

    Try deleting your cookies and clearing the cache.

    I see this:
    " Job@ goes RSS
    Geschreven door Ben op March 03rd 2005 in Computer

    Ik had nooit gedacht dat dingen zoals RSS in Vlaanderen zouden doorbreken. Stilaan lijkt het echter toch door te dringen tot bedrijven dat RSS (of feeds in het algemeen) zeer handig zijn."

    Also, with Instiki - keep a backup !
    It's a great wiki, but somehow it crashed on me and wiped out every file. All the data was gone.

  6. ByteWarrior
    Member
    Posted 9 years ago #

    OK. It works now. Thanks. :-)

    > Also, with Instiki - keep a backup !

    Thanks for the tip. I'll keep it in mind! :-)

  7. buddha
    Member
    Posted 9 years ago #

    Thanks it helped me too - but what about for all the viewers to the site - cant ask them to always clear/clean... is there some permanent fix to this problem?

  8. stuboo
    Member
    Posted 8 years ago #

    same thing happened to me after i installed lussumo vanilla forums. anything i can do to prevent this? why would this happen?

    thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.