WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Posts disappear from front page (6 posts)

  1. jgmitchell
    Member
    Posted 8 years ago #

    It started happening the other day, I go to my blog and I get a "Not found" message. The posts are not being displayed while everything else is, the archive links and page links. Any idea what may be going on?

    I tried reinstalling a couple of times and it didn't work until I changed databases, worked for at least part of a day and then I posted something this morning and now, no site to read. Admin works fine still as well.

  2. ifelse
    Member
    Posted 8 years ago #

    I went to your site linked in your profile name and clicked through to the words blog and couldn't see the behaviour described.

    If this is still occuring for you, try to see if this happens when another browser/computer is used and if so, provide us with a link to check.

  3. jgmitchell
    Member
    Posted 8 years ago #

    I'm sorry the blog is actually at http://www.jgmitchell.com/words/

  4. jgmitchell
    Member
    Posted 8 years ago #

    It works when I view it in IE but not in Firefox. I tried Lightpress interface at jgmitchell.com/words/lightpress and that works in Firefox, but I'd rather just use a straight WordPress install if possible.

  5. Kafkaesqui

    Posted 8 years ago #

    Try clearing the disk cache in Firefox, close and restart the browser, and revisit the site. Everything looks fine on it here.

  6. jgmitchell
    Member
    Posted 8 years ago #

    Thank you! I feel completely stupid now, I could have sworn I tried that already, but it worked and that is all that matters. Once again thank you for your help.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags