WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Montezuma
[resolved] Posts are not displaying after plugin installed (3 posts)

  1. theorganazi
    Member
    Posted 5 months ago #

    I installed a plug-in called Subscribe to Comments Reloaded. When I went to look at my site, the blog home page and category pages looked the same, but when I clicked into individual posts, I got a white screen with no content.

    I deactivated and removed the plugin, but the posts are still blank. Everything looks fine when I'm logged in as an admin. All my posts are still there, just not displaying. I tried modifying one and updating, but it still didn't appear.

    I have been in contact with the author of the plugin, and he said that Subscribe To Comments Reloaded does not modify WP settings or post settings.

    I am running WordPress 3.8.1 with the Montezuma theme. My blog is http://theorganazi.com.

    I am a novice blogger, with no PHP experience, so I'm not sure where to even start troubleshooting. At this point, I've given up on the plugin, and just want to get back to having my posts visible again. Can anyone help?

  2. CrouchingBruin
    Member
    Posted 5 months ago #

    I just took a look at your site using Firefox, Chrome, and Internet Explorer, and all of the posts came up OK for me, no blank pages.

  3. theorganazi
    Member
    Posted 5 months ago #

    I found the plugin causing the problem and deactivated it.

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic