WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Posts all on one line when clicked from "Categories" (8 posts)

  1. PaulyBlogger
    Member
    Posted 8 years ago #

    My site is http://www.paulyblogger.com

    My problem, when I click on any of the categories in the sidebar my posts show up all on the same line instead of in a paragraph.

    Any help would be great

    Thank you

  2. moshu
    Member
    Posted 8 years ago #

    1. Why are you in a frame?
    2. What did you edit in the archive.php template?

  3. PaulyBlogger
    Member
    Posted 8 years ago #

    http://www.paulyblogger.com is a domain forward. So when you go to that site it leaves it in the address bar and forwards you to http://z.h1x.com/pauly

    I did not edit anything in archive.php

  4. moshu
    Member
    Posted 8 years ago #

    Could you paste your archive.php to any of these places and post back with the URI?
    http://pastebin.com
    http://pastebin.ca/
    http://paste.uni.cc/
    http://pastebin.co.uk/

    EDIT. Does it work if you switch to another theme?

  5. PaulyBlogger
    Member
    Posted 8 years ago #

    http://pastebin.ca/29689

    I only have that problem with my current theme. If I change it to WordPress Classic it works fine.

  6. moshu
    Member
    Posted 8 years ago #

    I couldn't find anything strange in the archive file. However, if it works in another theme - it has to be theme related.
    For some unknown reason in the archive view it puts <pre><code> tags around your posts; normnally it should be a <p> tag. If it doesn't come from the archive.php template, but it shows up only in this theme... it has to come from some other template file in the theme. But I might be wrong, of course :(

  7. PaulyBlogger
    Member
    Posted 8 years ago #

    Yes the problem is with the <pre> tags. I've opened up the source file through Firefox and changed the <pre> tags to and it works fine.

    How do I make it so that it always opens it with instead of <pre> ???

    Also, the blog has moved to www.paulyblog.com

  8. PaulyBlogger
    Member
    Posted 8 years ago #

    It turns out that it was the "Textile 1" (http://www.huddledmasses.org/) plugin in WordPress that was doing that.

    I just disabled that plugin and everything is ok

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags