WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Post/Page Insert Media doesn't work (9 posts)

  1. chanicthau
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hay guys.

    Ok so i updated to 3.5 yesterday and now my insert media in the post/page editing area doesn't work anymore.

    When i click the button, the overlay opens but i don't see any pictures in the media galery and when i try to upload an image i get "Error. Please try again later". However the picture does get uploaded. If i access the Media library from the side bar i can see the picture there.

    Also the wordpress admin bar, side-bar and footer are gone. I checked the code and it's there ... I don't know if this is related but maybe it helps.

    Please help!

  2. ashima.goyal
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having similar problem, both the Add Media and Featured image options are not working since I updated to version 3.5.

    For me no dialogue box opens after clicking on either the Add Media or the Featured image option :(

    I'm using the Pinboard theme.

    Please help!

  3. ashima.goyal
    Member
    Posted 1 year ago #

    I worked around the 'Add Media' issue by adding text in the html code; but how to work around the featured image?

  4. chanicthau
    Member
    Posted 1 year ago #

    Ashima what was your html solution for the Add Media issue?

  5. rossandjen
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yes, I am having the same problem, since uploading 3.5 i can't upload images into either a post or page.

  6. ashima.goyal
    Member
    Posted 1 year ago #

    Chanicthau,

    In the text field; I added the image using html code.. like this:

    [caption id="attachment_214" align="aligncenter" width="300"]<img class="size-medium wp-image-214" alt="Good habits Bingo, Education through games, Civic Bingo, Civic Housie, " src="http://www.volunteerweekly.org/wp-content/uploads/2012/12/Good-habit-sentences-in-Hindi-300x179.jpg" width="300" height="179" /> Preparing Bingo tickets... It turned out to be a revision class for many of us![/caption]

    checked out the code from an earlier post and changed image attributes etc.. But it's really painful and featured image still doesn't work.. :( Hope they fix it soon!

  7. chanicthau
    Member
    Posted 1 year ago #

    Oooh, i thought you worked arround the problem. Thanks.

  8. ashima.goyal
    Member
    Posted 1 year ago #

    well that was the only work around I could figure.. still hoping the easier way will return soon :o

  9. dsided
    Member
    Posted 8 months ago #

    Any progress with this? Same problem and frustrating!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic