WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Postie Save Settings Gives 404 Error (4 posts)

  1. jrothra
    Member
    Posted 1 year ago #

    This problem only occurs with the Postie plugin, not any other plugin or WP's system. I'm using Posting 1.4.5 on WP 3.4.2. Whenever I enter the mailserver settings and click "Save," I get sent to my site's 404 error page. Clicking back on the browser, refreshing, etc. gets me back to the settings, but nothing was saved in the mailserver info. When I try to re-enter it and save it, it's 404 once more.

    Is this a problem with 1.4.5?

  2. jrothra
    Member
    Posted 1 year ago #

    Not sure if this is relevant, but I noticed that the URL for the settings page is:

    domain.com/wp-admin/options-general.php?page=postie/postie.php

    After clicking save, it tries to go to:

    domain.com/wp-admin/options.php

    Should it try to redirect to options.php or options-general.php?

  3. jrothra
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just to test it, I downgraded to Postie 1.4.3, and there were no problems with saving the mailserver info. Thus, it appears to be a problem with 1.4.5.

    Anyone else discovered similar issues?

  4. Jeff
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have found exactly the same. I can save the settings in Postie 1.4.3 but not in 1.4.5 and then I upgraded the plugin to 1.4.5 and the settings are still there - bit of a workaround but it works now - and I have the security update.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic