WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Postie
Postie not applying HTML formats (10 posts)

  1. chezpaul
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm sorry, but I don't know what this is called.
    I'm using a custom video and audio html formating.

    When I upload a video I would like it to go to the custom setting but it stays on the simple_link. Yes I saved the settings. And Settings are set to custom when I change page and come back. I used:

    <video src="{FILELINK}" controls="controls" width="580" height="326">Your browser does not support the video tag</video>

    And it shows the preview correctly as it should be but it just won't apply to my emails with attached .mov videos.

    Anyone ?

    http://wordpress.org/extend/plugins/postie/

  2. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I'll look into this.

  3. chezpaul
    Member
    Posted 1 year ago #

    Cool thanks.

  4. chezpaul
    Member
    Posted 1 year ago #

    Any more news on this ?

    Also, I realized that even though my email is in the "allowed" to post list, one line at a time, it's only the email on top that's allowed to post.

  5. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I'm working my way through the code making sure everything is up to snuff.

    Thanks for the heads-up on the "Authorized Addresses" issue.

  6. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    These issues have been fixed in 1.4.9

  7. chezpaul
    Member
    Posted 1 year ago #

    Very cool.
    Will try it.
    Thanks.

  8. chezpaul
    Member
    Posted 1 year ago #

    By the way, the authorized emails still don't work.
    My email in first position works but not the one in third position.
    I'm puting one email per line, no commas or dots or anything in between

  9. chezpaul
    Member
    Posted 1 year ago #

    Doesn't seem to work
    I'm posting a movie and I'm expecting this
    <video src="{FILELINK}" controls="controls" width="580" height="326">Your browser does not support the video tag</video>

    But I got this

    <img src='http://xxx.yyy.com/wp-content/plugins/postie/icons/white/default-48.png' alt='mov icon' />IMG_6406.mov

    It saw it as an image. Maybe it's looking at IMG and deciding it's an image ?

  10. Wayne Allen
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Postie only has the mime types supplied by the email to work with. If the mime type is wrong Postie won't do the right thing.

    If you have a sample please send it to postie-test@devzing.com and I will see what is going on.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.