WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Post via-Email Issues (4 posts)

  1. NAEBAdmin
    Member
    Posted 4 years ago #

    I'm a huge novice at this.... I warn you, but I need help.

    I'm having issues setting up the Post Via Email. Everything seems to set-up just fine, but when I go to: http://naebnewengland.org/wp-mail.php, nothing happens, I get a blank screen (We don't have a http://naebnewengland.org/installdir/wp-mail.php).

    I'm stumped.

  2. NAEBAdmin
    Member
    Posted 4 years ago #

    great. now i get the following when i try to access the wp-mail.php:

    Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/content/m/o/r/morse1921/html/wp-includes/class-pop3.php on line 464

    Warning: fgets(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/content/m/o/r/morse1921/html/wp-includes/class-pop3.php on line 465
    There does not seem to be any new mail.
    count =
    POP3 user: Error []

    i had done the following, per the troubleshooting page, to see if i could get a better response than either a blank screen or "no mail":

    and search for:

    $count = $pop3->login(get_settings('mailserver_login'), get_settings('mailserver_pass'));

    Change the lines following it to something like:

    if (0 == $count) :
    echo "There does not seem to be any new mail.
    \n";
    echo "count = $count
    \n";
    echo "$pop3->ERROR \n";
    exit;
    endif;

  3. NAEBAdmin
    Member
    Posted 4 years ago #

    I should also add that it ended with:

    POP3 quit: connection does not exist

  4. NAEBAdmin
    Member
    Posted 4 years ago #

    anybody? help?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic