WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

post title not showing up on home page (4 posts)

  1. eptre77
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi, my post title is not showing up on my home page. It IS there in the archives section. Thanks for any help!!

    I tried this before and someone tried to help me, but I couldn't find my index.php code to my theme. I think this is it?!

    <?php get_header(); ?>
    <div class="contentLayout">
    <div class="content">

    <?php if (have_posts()) : ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <div class="Post">
    <div class="Post-body">
    <div class="Post-inner article">
    <h2 class="PostHeaderIcon-wrapper">
    <span class="PostHeader">" rel="bookmark" title="<?php printf(__('Permanent Link to %s', 'kubrick'), the_title_attribute('echo=0')); ?>">
    </span>
    </h2>
    <div class="PostHeaderIcons metadata-icons">

    </div>
    <?php $metadataContent = ob_get_clean(); ?>
    <?php if (trim($metadataContent) != ''): ?>
    <div class="PostMetadataHeader">
    <?php echo $metadataContent; ?>

    </div>
    <?php endif; ?>
    <div class="PostContent">
    <?php if (is_search()) the_excerpt(); else the_content(__('Read the rest of this entry »', 'kubrick')); ?>

    </div>
    <div class="cleared"></div>

    </div>

    </div>
    </div>

    <?php endwhile; ?>
    <?php
    $prev_link = get_previous_posts_link(__('Newer Entries »', 'kubrick'));
    $next_link = get_next_posts_link(__('« Older Entries', 'kubrick'));
    ?>
    <?php if ($prev_link || $next_link): ?>
    <div class="Post">
    <div class="Post-body">
    <div class="Post-inner article">

    <div class="PostContent">

    <div class="navigation">
    <div class="alignleft"><?php echo $next_link; ?></div>
    <div class="alignright"><?php echo $prev_link; ?></div>
    </div>

    </div>
    <div class="cleared"></div>

    </div>

    </div>
    </div>

    <?php endif; ?>
    <?php else : ?>
    <h2 class="center"><?php _e('Not Found', 'kubrick'); ?></h2>
    <p class="center"><?php _e('Sorry, but you are looking for something that isn’t here.', 'kubrick'); ?></p>
    <?php if(function_exists('get_search_form')) get_search_form(); ?>
    <?php endif; ?>

    </div>
    <div class="sidebar1">
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/sidebar1.php'); ?>
    </div>

    </div>
    <div class="cleared"></div>

    <?php get_footer(); ?>

  2. MichaelH
    Member
    Posted 4 years ago #

    That code doesn't seem to be excluding any posts.

    If the post is not appearing might be a plugin induces problem. Try deactivating all plugins. If that solves the problem, then reactivate one-by-one to find the culprint. A category excluder plugin might cause that.

    If that doesn't fix the problem then switch to the WordPress Default theme.

    Note please use backticks before and after your code

  3. eptre77
    Member
    Posted 4 years ago #

    Thank you for your reply. I only have 2 activie plugins. And I just activated one of them today, so I know it's not that one. The other one is the akismet plugin. Thanks!

  4. MichaelH
    Member
    Posted 4 years ago #

    If that doesn't fix the problem then switch to the WordPress Default theme.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags