WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Network Latest Posts
[resolved] Post Thubnails are not displayed (4 posts)

  1. nandipatig
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am unable to get post thumbnails on my blog at myblogie.com (used plugin at bottom)

    http://wordpress.org/extend/plugins/network-latest-posts/

  2. Jose Luis SAYAGO
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello,

    I see one of them is displaying, the one from Android. If you're using multiple shortcodes then make sure all of them include the parameter thumbnail=true then all your posts should have a "featured image" so they can be displayed.

    Check it out and let me know if you see them.

    Cheers.

  3. nandipatig
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Luis,

    First of all thanks for you reply, I used widget do display posts and selected thumbnails as true. For Android one it is showing blank image but post has Image in actual.

    Thanks,
    Goutham

  4. Jose Luis SAYAGO
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hello Goutham,

    I'm seeing in your blog 2 instances of NLPosts (it means you used 2 widgets), you have to make sure the second widget (the one displaying "From Testing") has the "Display Thumbnails" set to "Yes".

    The only explanation is the instance displaying posts from "Testing" has not been set to display thumbnails.

    If it were a problem with thumbnails from code your blog from "Android" wouldn't display any images.

    Please check all your widgets has been set to "Display Thumbnails: Yes" and try again.

    I'm sure there are no issues with the source code because in my network the widget is working correctly, you can see it here: http://testlab.8elite.com/posts/

    Cheers.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.