WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Post save/publish buttons disappeared in upgrade to 3.0.1 (9 posts)

  1. ijwilson
    Member
    Posted 3 years ago #

    I recently upgraded to 3.0.1, and now my save / publish buttons have disappeared when I go to edit or write a new post. Has this happened to anyone else, and how do I fix it?
    Thanks

  2. Tara
    Member
    Posted 3 years ago #

    Try:

    -deactivating them and see if the problem goes away. If the problem goes away, activate them individually to find the cause.

    If you don't have access to to your amin area, try deactivate them manually.

    -switching to the default theme to rule out any theme-specific issue.

    If you don’t have access to your admin area, then access your server via FTP or SFTP.

    -If the above steps do not resolve the issue, try replacing your copies of everything except the wp-config.php file and the /wp-content/ directory with fresh copies from a fresh WordPress download.

  3. ijwilson
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi t-p, do you mean deactivate my plugins or my posts? I have deactivated all my plugins, but it hasn't changed it.

    I tried changing to the default theme, and that didn't affect it.

    Finally, I manually reinstalled the WordPress files, and the save/update/publish buttons still do not show.

    Sorry, it didn't work. Is there anything else I can try or has this happened to anyone else.

    Thanks,
    ij.

  4. do you mean deactivate my plugins or my posts? I have deactivated all my plugins, but it hasn't changed it.

    I think he meant to try deactivating all plugins. If that resolves the issue, reactivate each one individually until you find the cause.

  5. ijwilson
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks James, I did deactivate all my plugins, but it didn't make any difference! Any other suggestions?

  6. In the edit post screen, select the "Screen Options" tab from the top-right and select 2 for the number of columns.

  7. ijwilson
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks James, that did it!

  8. You're welcome!

  9. christokid
    Member
    Posted 3 years ago #

    My publish/save button has also dissapeared!

    Using WP 3.1.2. tried deactivating all plugins changed "screen options" several time, cleared cache and restarted my computer!
    None of this has helped and am having to rely on autosave to make corrections.

    Has anyone any new ideas?

    regards,
    Christo

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic