WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Post Preview Not Working in 2.0 (6 posts)

  1. mule
    Member
    Posted 8 years ago #

    Can anyone help me with the new "Post Preview" in WordPress 2.0 in the area where the preview is supposed to appear I just get an error message saying:

    "Sorry, no posts matched your criteria."

    Can anyone tell me what's going on here and how to fix it?

  2. martina
    Member
    Posted 8 years ago #


  3. engineer
    Member
    Posted 8 years ago #

    Not working for me either. is the location of your WP files the same as you weblog address? mine isn't and I think that's where the problem is. I couldn't fix it though.
    weblog.saardrimer.com

  4. dff
    Member
    Posted 8 years ago #

    On the General Options page I had:

    WordPress address (URI): http://myblogURI.com

    and

    Blog address (URI): http://www.myblogURI.com

    Deleting the "www." fixed the problem for me.

  5. mule
    Member
    Posted 8 years ago #

    I checked and altered the options as dff reccomended, and it seems to be working fine. Looks like that is the solution.

  6. Sara Rosso
    Member
    Posted 7 years ago #

    Post preview is also not working for me, but I have a slightly different setup - can someone help?

    On the General Options page, I have:

    WordPress address (URI): myblogURI.com/wordpress

    and

    Blog address (URI): SUBDOMAIN.myblogURI.com

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic