WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Careta
Post page doesn't display images (7 posts)

  1. Veeory
    Member
    Posted 3 months ago #

    Hi,
    Maybe you can help me, I'm using Careta theme and I cannot see my images from each post displayed on the home page (I set Careta to display on the home page the latest posts). Basically on each post box I see a blank (white) space where the images should be displayed and below is displayed the text.
    Thank you,

  2. leapoahead
    Member
    Posted 3 months ago #

    More informations about this issue is needed, maybe you can use inspector (Chrome's built-in tool) or firebug (easy-to-use firefox plugin) to take a deeper look. It is helpful if you can get some detailed information about the blank space. For example, you might wanna know if the html code of the page is valid or not.

  3. Veeory
    Member
    Posted 3 months ago #

    I did an inspection on Chrome, on the blak space it shows:

    <img src="http://localhost/wordpress/wp-content/themes/careta/images//transparent.gif" class="post-thumb" width="300px" height="199px">

    The missing picture is located at
    <img class="alignnone wp-image-49" alt="IMG_0062web" src="http://localhost/wordpress/wp-content/uploads/2014/04/IMG_0062web-300x200.jpg" width="240" height="160">

    Tell me if you need more details.

  4. leapoahead
    Member
    Posted 3 months ago #

    So there must be something wrong with the theme. Which theme did you apply, and did you made some modification directly to the theme?

  5. Veeory
    Member
    Posted 3 months ago #

    No changes to the theme. Theme version is 1.0.77.
    I've made some research and I see also that the transparent.gif is an aboslute value in functions.php. I'm not an expert but, hey, maybe it gives you a clue.

    Here's the function

    function careta_draw_transparent()
    {
    $folder = get_template_directory() . "/images/";
    $value = "transparent.gif";
    echo "<img src=\"$folder/$value\" class=\"post-thumb\" width=\"300px\" height=\"199px\" >\n";
    }

    Thanks!

  6. Veeory
    Member
    Posted 2 months ago #

    Giving up on this theme, since there is no good support on it.
    Sorry, my friend!

  7. Veeory
    Member
    Posted 2 months ago #

    Coming back with apologies, I've eliminated the issue by assigning an image to each post with Featured image from the edit post page.
    Everything looks nice.

    Thanks and keep up the good work! :-)

Reply

You must log in to post.

About this Theme

About this Topic