WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Jetpack by WordPress.com
Post My Email not working (10 posts)

  1. randholm
    Member
    Posted 5 months ago #

    Hello,

    The post by email from JetPack is not working.

    I am sending the email to the valid email and is not posting. Not sure what do to.

    Please help,

    Thanks

    https://wordpress.org/plugins/jetpack/

  2. Richard Archambault
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Could you post your site URL here, so I can have a look?

    If you want it to remain private, you can also contact us via this contact form:
    http://jetpack.me/contact-support/

    If you contact us through our form, please make sure to include a link to this thread in your message.

  3. randholm
    Member
    Posted 4 months ago #

    Hello,

    The blog is: http://www.mariorandholm.com/rtu/

    The issue is that when i send the email to the jetpack the picture is showing in the post with an strange shape

    Later I enter to modidy the pic clicking the edit bottom and i resize it to 100% which makes it apprears in the post

    Later click publish and the picture loads --after editing the size to 100%

  4. Richard Archambault
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    I'm sorry, but didn't we already discuss a similar issue in the past? Your site is familiar to me. Do you have a ticket number (or more than 1) to share with me so I can review past issues?

    Next, you say "The issue is that when i send the email to the jetpack the picture is showing in the post with an strange shape". Can you describe what kind of shape it has?

  5. randholm
    Member
    Posted 4 months ago #

    Hello,

    I dont have any ticket number -- Could i send you screenshots? or share my screen it will be much easy to understand.

    I will tell you step by step. Remeber Text works fine, categories and tags as well.

    1. I send an email to the email address provided by JetPack
    2. I go to the post and where the image should be appears blank.
    3. then i got to the edit post link
    4. the image is in the post but with strange resolution

    To fix it
    5. I click the link on the pictures "Edit"
    6. The editor pop up and the picture automatically resizes
    7. close save and close editor
    8. re-publish the post
    9. the pictures show in the post

    If you want we can talk over skype of teamviewer to share the screem

    Thanks

  6. Richard Archambault
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Again, I remember discussing this with you in the past, and if I recall correctly, we had come up with a workaround? It was something caused by your theme, I think. Can you contact me again at http://jetpack.me/contact-support/ ? Make sure to include a link to this thread. I should be able to find our previous conversation that way. Thanks!

  7. randholm
    Member
    Posted 4 months ago #

    Hello,

    The issue was with KAT -- but did not find a solution. I dont remember other instance.

    http://wordpress.org/support/topic/pictures-not-loading-1?replies=6

    I have replied to the support link.

    Mario

  8. randholm
    Member
    Posted 4 months ago #

    Hello Richard,

    Did you get my last email?

    Regards,

    Mario

  9. Richard Archambault
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Hi! Yup, looking at it right now, I'll keep you posted!

  10. randholm
    Member
    Posted 4 months ago #

    I uninstall the lockdown.

    Please tell me if it works now.

    Thanks

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic