WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Post is all one Link (6 posts)

  1. symbiose
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am having this issue with a wordpress theme.
    The full text of each post is always linked as a whole back to the index page. Here an example: http://www.iropartners.at/?p=4366

    SINGLE.PHP CODE_

    <?php get_header(); ?>
    
    	<div class="content">
    
    	<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    
    		<div class="post_inserat" id="post-<?php the_ID(); ?>">
    			<h2><?php the_title(); ?></h2>
    
    			<div class="entry">
    
    				<?php the_content('<p class="serif">Read the rest of this entry »</p>'); ?>
    
    				<?php wp_link_pages(array('before' => '<p><strong>Pages:</strong> ', 'after' => '</p>', 'next_or_number' => 'number')); ?>
    
    			</div>
    
    			<div class="postmetadata">
    					<?php if( function_exists('the_tags') )
    						the_tags(__('Tags: '), ', ', '<br />');
    					?>
    
                        <div class="sharezone">
    
                        <a name="fb_share" type="icon_link" href="http://www.facebook.com/sharer.php">Teilen</a><script src="http://static.ak.fbcdn.net/connect.php/js/FB.Share" type="text/javascript"></script>
    
                         | 
    
                        <?php if(function_exists('wp_print')) { print_link(); } ?>
    
                        </div>
    
    					<?php edit_post_link(__('Edit'), '', ''); ?>
    			 </div>
    		</div>
    
    	<?php endwhile; ?>
    
    		<div class="navigation">
    			<?php previous_post_link('« %link «') ?>
                <br />
    			<?php next_post_link('» %link »') ?>
    		</div>
    
    	<?php else: ?>
    
    		<p>Sorry, no posts matched your criteria.</p>
    
    <?php endif; ?>
    
    	</div>
    
    <?php get_sidebar(); ?>
    
    <?php get_footer(); ?>

    Cannot find the bug till now ...

  2. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    It could be a CSS issue. Have you checked using Firefox with the Firebug add-on or whatever developer tool is available in your web browser?

  3. symbiose
    Member
    Posted 10 months ago #

    thanks for the tip esmi ! tried it now with various different tools but could not find it so far ... do haveyou any other ideas ?

  4. symbiose
    Member
    Posted 6 months ago #

    Sill couldnt figure out the bug.
    Here is another example: http://www.iropartners.at/?p=4911 (code above).
    Thanks for your help !

  5. alchymyth
    The Sweeper & Moderator
    Posted 6 months ago #

    there is some mess with the linked header banner; there is a second unclosed link tag without content;

    from the html of your posted link in the browser:

    <div class="banner_center"> <a href="http://www.iropartners.at"><img src="wp-content/themes/iropartners_wordpress/images/ip_logo.png" width="235" height="60" alt="Iro&Partners" /></a> <a href="http://www.iropartners.at/">

    please look closely into header.php or post the code here.

  6. symbiose
    Member
    Posted 6 months ago #

    THIS IS IT !
    Thank You, alchymyth !

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags