WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Codepress Admin Columns
[resolved] Post ID gets repeated across columns (8 posts)

  1. d5dhatch
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm using Codepress Admin Columns on a custom post type: Product.

    Even with all other plugins disabled I cannot seem to get rid of that pesky additional ID value being reiterated across the additional columns.. Have a look at the linked screenshot. Any help welcome!

    https://docs.google.com/open?id=0B6-H9otXNGimV0JTMWtTVV9JYk0

    http://wordpress.org/extend/plugins/codepress-admin-columns/

  2. mukesh panchal
    Member
    Posted 1 year ago #

    yes u can do that u want.
    u have to add column of your post type

  3. d5dhatch
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Mukesh,
    I did not understand your response.

    It looks like there is a bug that keeps printing the ID in all the columns, even if its not an ID column.

    https://docs.google.com/open?id=0B6-H9otXNGimV0JTMWtTVV9JYk0

    How do I fix that?

    Thanks,
    David

  4. d5dhatch
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi all,
    Any thoughts?

  5. Tobias Schutter
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    I have not been able to reproduce this issue. You said you already disabled all plugins except Admin Columns. Can you also try to switch theme's? Try activating Twenty Twelve for example, there is a slight change that the ID is printed by a function within your current theme.

  6. d5dhatch
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Tobias,
    I tried but since my theme generates a custom post type "Products" which I need (tha

  7. d5dhatch
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Tobias,
    I tried but since my theme generates a custom post type "Products" which I need (thats the one that has the repeating ID issue) I can't do an apples to apples comparison. But your comment made me realize that its related to the custom post type generated by me theme. If I generate a custom post type through a plug-in like "More Types", I don't have the issue.

    Off the top of your head can you think of the best way for me to try to fix this? Perhaps I should look at how my theme RTTheme 17 creates the custom post type and compare it to the way they are supposed to be created?

    Going to mark as resolved, love to hear back from you on this.

  8. Tobias Schutter
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Look for the following Hooks in your theme:

    add_action( 'manage_pages_custom_column', ... );
    add_action( 'manage_posts_custom_colum', ... );

    These should probably point you to the where the Post ID is outputted.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic