WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Quick Cache (Speed Without Compromise)
[resolved] Post gone from the homepage when using Quick Cache? (4 posts)

  1. dean_l
    Member
    Posted 8 months ago #

    hi All

    I use Quick Cache and a few sites and didn't had any problem till now. On one website with a few thousands unique visitors a month (low traffic) all posts suddenly disappeared from the homepage when I used Quick Cache. Archive are fine, but nothing on homepage. I deactivate plugin and posts are back on homepage. Otherwise great, simple plugin and works on another website with almost the same setup.

    Any ideas how to fix it?

    http://wordpress.org/plugins/quick-cache/

  2. ben52
    Member
    Posted 8 months ago #

    To Plugin Author,
    i have php 5.3 when i update the plugin i get white page.
    after i delete the file; advanced-cache php and every thing gets normal
    but the Quick Cache not working.
    i think the problem is properly in this file
    pls. try to have a look on it
    Thanks

  3. ben52
    Member
    Posted 8 months ago #

    The plugin is working well
    i have a dynamic site with many comments
    for expire time i put 60 seconds, do you think that will be ok
    many thanks

  4. Raam Dev
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    @dean_l Have you tried installing the latest version of Quick Cache (v131206)? Do you still have an issue?

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic