WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] post goes over sidebar (7 posts)

  1. iriedreadlock
    Member
    Posted 3 years ago #

    i got a problem with a wordpress website i started making ... the thing is , when i make a new post , my post , if a long one , goes over the sidebar. any hints on how i can fix that ?i'm kinda new to wordpress. theme config is original, nothing was changed. i just added custom menus and made pages. thanks in advance

    http://fktimok.xtreemhost.com/

  2. alchymyth
    The Sweeper & Moderator
    Posted 3 years ago #

    duh!

    use normal words - for filler text see http://www.lipsum.com/ for instance

  3. toastedonions
    Member
    Posted 3 years ago #

    While I don't think the above post was very helpful, my guess is the poster is trying to say that you need spaces in your content. It looks like you've broken it because words that are that long simply can't fit ;)

  4. iriedreadlock
    Member
    Posted 3 years ago #

    yea, i figured out it might be that i just facerolled keyboard so that's the reason it didnt separate but i allready turned off computer haha. thanks for tips anyway

  5. alchymyth
    The Sweeper & Moderator
    Posted 3 years ago #

    @toastedonions

    what would be your more helpful response?

    pointing out the use of css word-wrap: break-word; ?

    (which has its uses, but not in a post content container.)

    what is wrong with 'calling a spade a spade' ?

  6. toastedonions
    Member
    Posted 3 years ago #

    @alchymyth,
    Nothing's really wrong with calling a spade a spade, but we've all been there before, starting out and having to learn as we go. Chances are, hearing "duh!" from someone back when you were a beginner wouldn't have been particularly helpful to you either.

    My response only expounded upon yours, so no, I wouldn't have had the OP inserting code for no reason. 'Twas a light-hearted comment - move on =)

  7. toastedonions
    Member
    Posted 3 years ago #

    alchymyth, if you're familiar with get_header( $name ); then perhaps you can help me with my issue? I have totally lost myself, but I've seen it work before: http://wordpress.org/support/topic/new-header-using-get_header-name-not-working?replies=2

    (Since this thread has been resolved, and I really need some help xD)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic