WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Post Editor: "Visual" Tab doesn't work. (13 posts)

  1. susiechoo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I noticed that while editing or writing a new post, I can only use the editor in "Text" mode.

    Now when I used Firebug to pinpoint my errors. I got 3 errors, but I don't know what to do.
    Here are the screenshots of my errors:
    1) http://snobaffair.com/images/error1.JPG
    2) http://snobaffair.com/images/error2.JPG
    3) http://snobaffair.com/images/error3.JPG

    Thank you in advance, for your time!
    Susan

  2. adrian.dutan
    Member
    Posted 1 year ago #

    To fix WordPress visual editor not showing, follow the steps below:

    » FTP to your web server
    » Download your wp-config.php and add this line of code at the bottom of the file before the “require_once” line.

    define('CONCATENATE_SCRIPTS', false );

    (*remember to backup the original wp-config.php)

    Should look like that:

    /** Sets up WordPress vars and included files. */
    define('CONCATENATE_SCRIPTS', false );
    require_once(ABSPATH . 'wp-settings.php');

    » Once done, upload the wp-config.php to your web server again. Now refresh your wordpress page and you should see the Visual Editor now.

  3. susiechoo
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you so much Adrian!
    That helped!

  4. mc95131
    Member
    Posted 1 year ago #

    This worked for me also. Thanks!

  5. ccwadsworth
    Member
    Posted 1 year ago #

    perfect, thank you!!

  6. adrian.dutan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Glad I could help guys :-)

  7. robeya
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you! It's been a real mystery to me since I upgraded to the latest version. :)

  8. francina
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you so much, worked like a charm!

  9. Korvar
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks! Works. I wonder how what appears to be an obvious bug got through? And why is it not listed as a known issue? Confused.

    But thanks!

  10. markeschell
    Member
    Posted 1 year ago #

    Fantastic. Thank you!

  11. adrian.dutan
    Member
    Posted 1 year ago #

    ur welcome, guys. Glad it works :)

  12. Cosmicray
    Member
    Posted 1 year ago #

    Came to my rescue too Adrian. Kred! Any idea what the root cause was?

  13. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    On some hosting environments, aggressive settings for the "mod_pagespeed" addon can break the javascript code and cause scripts to not be able to function.

    http://wordpress.org/support/topic/troubleshooting-wordpress-35-master-list

    Posted right at the top of this forum.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic