WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

post disappearing in IE and not in firefox (3 posts)

  1. funaki
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi, i have a major problem. I installed wordpress on my hosting provider and it can be found at http://www.bollixmedia.com

    if you view it in IE it only shows first couple of posts and not the rest of them it gets cut off for some reason but when you view it in Firefox it runs fine.

    Can anybody help me sort out this issue. Its boggling my mind to no end.

    the plugins that i currently run on my blog are cforms, akismet, all in one seo pack, wp-cache, cystats and wassup.

    any help would be appreciated.

    thanks

    funaki

  2. tugbucket
    Member
    Posted 5 years ago #

    99% has nothing to do with plug-ins.

    view source in Firefox. See all that green text starting with <!--[if gte mso 9]>. yeah all that junk. did you write your posts in Word or Outlook and try to copy and paste? If so don't. All that junk chokes the crap out of IE.

  3. funaki
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi, ok i saw the source and see the crap code in there.

    How would you suggest i go about fixing it?? do i have to go in and edit all posts and paste them from notepad or something inorder to get rid of the code??

    or i have to delete all the posts and make them again?

    what would you suggest to fix this issue?

    thanks

    funaki

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic