WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Post content does NOT appear (5 posts)

  1. bielle64
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi !

    I just moved my site from one host to another.
    I appears that my post content does not appear.
    I only have the title.

    Exemple :
    http://www.cparama.com/2012/09/cparama-cartes-postales-anciennes-lettre-info-42/

    In the editor the article is ok.
    I tried to save it again but it remains empty.
    I wrote a test article and it appears ok.
    Pages content is ok.

    All DNS are not set correctly I think, so some of you will not be abble to see my website yet.

  2. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Deactivate all plugins, revert to Twenty Eleven theme and see if your contents appear correctly.

  3. bielle64
    Member
    Posted 1 year ago #

    The articles are ok when I do what you say.
    Unfortunately, the proble comes back when I activate my theme again. Even with no plugins.

    I tried to upload again the theme files but nothing better :(

    Jesus, I love this theme. Why can't it work just because I changed my host ?

    I guess I should ask the makers of the theme.

    For those intersted, the theme is U-Design :
    http://www.universallyacclaimed.com/wp-themes/u-design/

  4. Krishna
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Yes. It is a problem with the theme. Please contact the theme vendor as we do not support commercial themes.

  5. bielle64
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for your help.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags