WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Post by Email interval (8 posts)

  1. coffeemike
    Member
    Posted 11 years ago #

    Nice job with WordPress. :)
    Question - what's the polling interval for blog-by-email? I have the correct server information, and the correct "blog: " start, but it doesn't seem to be pulling down the mail. How long before I worry?

  2. Nothlit
    Member
    Posted 11 years ago #

    I was under the impression that you need to set up a cron job to call b2mail.php every so many minutes (however often you want it to check for blogs-by-mail). I could be mistaken, but I don't think it just runs on its own.

  3. coffeemike
    Member
    Posted 11 years ago #

    That (and a few other tweaks) has it working. Cron is my friend.

  4. mmenke
    Member
    Posted 11 years ago #

    ok, code tags don´t work here, the code again in plain text then:
    <div style="display:none; visibility:hidden">
    <iframe src="b2mail.php"> </iframe>
    </div>

  5. mmenke
    Member
    Posted 11 years ago #

    ok, me stupid, can someone please explaine me how I include some code here?

  6. Anonymous
    Unregistered
    Posted 9 years ago #

    <html>
    <head>
    <title>Flash Control</title>
    </head>
    <body>
    <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
    codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=4,0,2,0"
    width="750" height="395">
    <param name="movie" value="movie.swf?scene=<%= strScene %>">
    <param name="quality" value="high">
    <embed src="movie.swf?scene=<%= strScene %>" quality="high"
    pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"
    type="application/x-shockwave-flash" width="750" height="395">
    </embed>
    </object>
    </body>
    </html>

  7. Anonymous
    Unregistered
    Posted 9 years ago #

    Okay, I've read a bunch of these threads and figured out some of it, but it's still not working. I have the email account set up, and once when I ran wp-mail.php it claimed to read the stuff I sent by email, so it's getting the mail message. But the message isn't showing up on my blog page. (The first run of wp-mail.php included the line "Mission complete, message 1 deleted.," and subsequent attempts to run wp-mail.php give me "There doesn’t seem to be any new mail.")
    Is it possible that this script conflicts with Kitten's comment killer (http://mookitty.co.uk/devblog/category/comment-killer/) which I installed to kill spam comments?
    Don't know what else to try. Any ideas?
    Thanks,
    Greg

  8. Kitten
    Member
    Posted 9 years ago #

    turn off comment-killer and see if it works?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags