WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

myCRED
[resolved] Points for new Comments BuddyPress (9 posts)

  1. ww_hoax
    Member
    Posted 5 months ago #

    WP3.8.1
    BuddyPress 1.92

    The user gets no points if they add a comment, but if the user delete the comment the user get the message "deduction for comment removal".

    The log also shows only the reduction of points.

    My Settings: BuddyPress Members
    Points for new Comment 15
    Points for deleting Comment - 15

    Hopefully somebody can give me a hint. Many thanks!

    https://wordpress.org/plugins/mycred/

  2. ww_hoax
    Member
    Posted 5 months ago #

    Okay - for a comment of an activity the user get points, but a user get no points for an activity - is this correct? But why be deducted points if the activity is canceled?

  3. Gabriel
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Hi.

    In the myCRED Hook for BuddyPress: members, Activities are referred to as "Profile Updates".

    Are you using the default WordPress comments?
    Is the Points for Comments hook icon green (enabled)?

  4. ww_hoax
    Member
    Posted 5 months ago #

    That the solution - Profile Updates :-) Many thanks

    I use the default WordPress comments?

    But I do not understand your last sentence - green icon?
    Points of comments is enabeld ... see screenshot

    https://picasaweb.google.com/103340437311850672793/21Februar2014?authkey=Gv1sRgCNnZpbjev4-b3AE#5982986998916030450

  5. Gabriel
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Hi.

    May I ask which version of myCRED you are using? Looking at your screenshot the hook icons are not loaded correctly since the "punkte for comments" should have a different icon then the one shown on the picture.

    Have you tried enabling WP_DEBUG to see if there are any errors?
    Also check that there are no javascript errors on the hooks page.

    Here is how things should look in 1.3.3.2 on WP 3.8+

  6. ww_hoax
    Member
    Posted 5 months ago #

    Good Morning, I use Version 1.3.3.2 of myCred.

    There are different
    Notice: Undefined index: sau_action
    Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent
    Strict Standards: Non-static method
    Messages from different plugins :-(
    Primaly from the simple-lightbox, events-manager

    I have also installed your plugin on localhost (Xampp). There are also no green icons after enabeling, but the plugin works.

  7. Gabriel
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Hi.

    Have you made any customizations to myCRED via custom code in your theme or plugin?
    The icons are managed by CSS so there might be a third-party script or style that collides on the myCRED > Hooks page but the icon has no effect on any functionality.

    What is your PHP version?

  8. ww_hoax
    Member
    Posted 5 months ago #

    Dear Gabriel, I use php 5.4 and 5.3 local and php 5.3 on my server. I have deactivated all plugins, my standard theme etc. - no effect.

    The source text of my browser tells me, the feature is active: <div class="icon icon-active registration"></div> Possibly a stupid question/ assumption: but I think the admin-icons.png is not correct.

  9. ww_hoax
    Member
    Posted 5 months ago #

    I think that the reason: I have only red and grey icons:

    I have changed the first line from -48 to -28 and I can see the grey icons.

    admin.css - row 56-57:
    #myCRED-wrap #accordion h4 .icon-active { background-position-x: -28px; }
    #myCRED-wrap #accordion h4 .icon-inactive { background-position-x: 0; }

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.