WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

podPress
[resolved] podPress player displaying in posts but not pages (3 posts)

  1. capecodvalet
    Member
    Posted 3 years ago #

    I just tried adding podPress links to a page, and I get the download and popout links, but no player. Everything is working hunky-dory on posts.

    Check out
    <http://chandlertravis.com/spew/bios-and-photos/ctp-bio/>
    for a sample page with the trouble.

    And
    <http://chandlertravis.com/spew/2010/09/chandler-travis-philharmonic-chandler-travis-philharmonic-blows/>
    for a sample post working fine.

    I'm using Atahualpa Theme 3.6.1, WordPress 3.0.4 and podPress 8.8.9.1

    Thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/podpress/

  2. capecodvalet
    Member
    Posted 3 years ago #

    Oh dear ... I'm sorry, but I seem to have figured it out on my own. It seems to have something to do with odd characters in a filename (in this case it was an apostrophe). I should have tested with other mp3s and/or on other pages before I posted this question.

  3. ntm
    Member
    Plugin Author

    Posted 3 years ago #

    podPress 8.8.9.2 will have less problems with such characters in media file names.

    Although, I recommend not to use especially apostrophes (or single and double quotation marks) in names of files which are designated for the usage in the Internet.

    Regards,
    Tim

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags