WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Podpress not displaying new audio posts in 2.6 (26 posts)

  1. Anonymous
    Unregistered
    Posted 5 years ago #

    I've just uploaded my latest podcast and the pod press will nod display it nor attach it to the post. Everything I uploaded yesterdays is there and playing but after the update it's not working.

  2. Anonymous
    Unregistered
    Posted 5 years ago #

    The problem still exists I try to save the audio but it doesn't save the audio file or display the length of the file. It just goes back to the add media button or all the slots go blank. Leaving the impression that you have typed nothing!! This is becoming frustrating!

  3. TomBayer
    Member
    Posted 5 years ago #

    I have reported the same problem here: http://wordpress.org/support/topic/189364?replies=3 but this thread title is more appropriate for the issue I guess.

  4. Anonymous
    Unregistered
    Posted 5 years ago #

    same problem, hope the original author fixes the issue. also posted in his own forum, might be helpfull for others as http://www.mightyseek.com/forum/showthread.php?t=1391

  5. Anonymous
    Unregistered
    Posted 5 years ago #

    I also have the same problem.

    And I'm supposed to update the Podcast today.

  6. Low Han Yew
    Member
    Posted 5 years ago #

    Yes, I encounter the exact same problem.

    Podpress is not displaying in WordPress 2.6.

    I can upload the audio file into my wp-content/upload directory. The URL of the fles works, but the Podpress doesn't display even after I copied the [display_podcast].

    When I saved the blog post, and return to it, it is just as Norvell Molex Jr. said,

    The problem still exists I try to save the audio but it doesn't save the audio file or display the length of the file. It just goes back to the add media button or all the slots go blank. Leaving the impression that you have typed nothing!!

    I hope this issue can be resolved soon...

  7. Anonymous
    Unregistered
    Posted 5 years ago #

    You may want to use a converter and use FLV (work with WP 2.6).
    Among the converter, you can try http://www.camstudio.org
    It allows you to capture your video (with sound) and save it in swf

    Note: in some version of windows, you will need to change some setting to be able to capture a playing video.
    I forgot, but should work in most cases.

    Others converters should be available on the net.

    Well, just a quick fix.

    John

  8. Anonymous
    Unregistered
    Posted 5 years ago #

    Forgot to mention that my turn around have been to upload my video in Youtube, and to use the youtube plugin

  9. Anonymous
    Unregistered
    Posted 5 years ago #

    uhhh and if you use RealPlayer (free version), you can download the video from Youtube.

    Now I am having Camtasia Studio (well, a commercial product), and I have use it to convert my video.

    But ideally, you might want to identify the change btw WP 2.5.1 and WP 2.6 and adapt the code of this plugin accordingly.
    And of course, publish the patch :)

  10. jerd
    Member
    Posted 5 years ago #

    After spending hours digging through the code and looking at the database, I discovered that this is being caused by the new revisions in 2.6. To disable them, just add:

    define ('WP_POST_REVISIONS', 0);

    to your wp-config.php and the problem disappears.

  11. Low Han Yew
    Member
    Posted 5 years ago #

    To jerd,

    What do you mean by

    I discovered that this is being caused by the new revisions in 2.6. To disable them, just add:

    define ('WP_POST_REVISIONS', 0);

    to your wp-config.php and the problem disappears.

    Do you mean, by doing what you said, PodPress will function as normal?

  12. journeyguy
    Member
    Posted 5 years ago #

    Jerd!

    It worked! Fantastic! Thanks.

  13. Anonymous
    Unregistered
    Posted 5 years ago #

    Jerd!

    TVM: it's this brilliant community knowledge and co-operation which makes WordPress such a great place to work.

  14. Low Han Yew
    Member
    Posted 5 years ago #

    Erm... Does it matter which part of the wp-config.php I add the

    define ('WP_POST_REVISIONS', 0);

    ?

  15. Low Han Yew
    Member
    Posted 5 years ago #

    JohnDev, is CamStudio compatible with Mac?

  16. jrrl
    Member
    Posted 5 years ago #

    Or, for those who don't want to edit wp-config.php by hand:

    http://wordpress.org/extend/plugins/no-revisions/

  17. Anonymous
    Unregistered
    Posted 5 years ago #

    This really work! Just do the following...

    1. Copy this...

    define ('WP_POST_REVISIONS', 0);

    2. Open your wp-config.php and paste it before this...

    // Change this to localize WordPress.

    3. The line should be this...

    define('WP_POST_REVISIONS', 0);// Change this to localize WordPress.

    I hope this help...

  18. Anonymous
    Unregistered
    Posted 5 years ago #

    I did this, tried to add a post with and mp3 attachment, and got this error:
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ... wp-config.php:47) in ... /wp-includes/pluggable.php on line 770

    I'm now getting this error every time I try to go to the wp-admin side, even though I reverted my wp-config.php file back to it's original.

    Please Help-- my entire admin interface is now not working.

  19. Anonymous
    Unregistered
    Posted 5 years ago #

    I followed your advice and I'm up and rolling! Thanks for the help!

  20. mda1125
    Member
    Posted 5 years ago #

    Genius..

    Had the issue tonight. 1st search term on Google and I found this.

    All I did was edit my wp-config.php file by pasting that line of code. Saved the post and Podpress is back up and running.

    Thank you very much.

  21. jeffvehige
    Member
    Posted 5 years ago #

    I used the plugin recommended by jrrl and it worked! Thank you very much.

    http://wordpress.org/extend/plugins/no-revisions/

  22. tommyk421
    Member
    Posted 5 years ago #

    You rule, Jerd, nice tip. Come check out the fruits of your labours at our (newly fixed) podcast: Lords Of The Synth - Electro Podcast

  23. DJ Allyn
    Member
    Posted 5 years ago #

    I discovered that this is being caused by the new revisions in 2.6. To disable them, just add:

    define ('WP_POST_REVISIONS', 0);

    to your wp-config.php and the problem disappears.

    Except that it doesn't disappear. It works to some extent in FireFox because FireFox is a bit more forgiving on errors, but any other browser will crash if you try to create a new post.

    The author of this plugin promised an update two weeks ago, and since then has been silent. Even his dev site is dead.

  24. danielerossi
    Member
    Posted 5 years ago #

    Both the plugin and editing the wp-config file didn't work for me. What now? I'm supposed to launch my podcast in a week :(

  25. HiddenVorlon
    Member
    Posted 5 years ago #

    Joshbula,

    If you are getting: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ... wp-config.php:47) in ... /wp-includes/pluggable.php on line 770

    check your wp-config file to see if there is a newline character at the end of the endtag %>

    The same thing happened to me and there was an extra newline at the end of the tag. It was really undetectable and I wasted a ton of time on it.

  26. idotf
    Member
    Posted 5 years ago #

    Also, since the plugin works great. I noticed one other thing...

    My Podpress will not show the "time" anymore for the length of the podcast. The option to analyze the length of the file is no longer there. Any idea what could have happened? Is anyone else having the same problem?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic